IL·LUSIÓ

L'ESTRENA de la Generació Fàsmid

Benvolguts!

La Generació Fàsmid per fi es dóna a conèixer, després de 3 mesos (i molt intensius!) d'assajos, arriba el moment de fer la primera presentació. Director i actors estem molt contents de donar-nos a conèixer després de tanta feina i il·lusió. La nostra companyia acaba de nèixer com aquell qui diu, i ens sentim amb moltes ganes de transmetre tot el que hem estat treballant durant els assajos, el que hem parlat, les ganes que hi hem aportat i que això es tradueixi en vosaltres, els espectadors de tota mena.

Com alguns ja sabreu, ens estem preparant per estrenar-nos amb l'obra: "Quan els paisatges de Cartier-Bresson" de Josep Pere Peyró. Una obra que, com es pot veure en la sinopsi, se li pot donar diferents significats, i que dóna un context per poder aprendre i parlar sobre la veritat i la mentida tant de portes endins (en la companyia), com de portes enfora (a vosaltres els espectadors). 

I doncs, quan estrenem? Bé, aquest és el tema estrella, avui per avui farem una primera aparició en la celebració que es fa del 10è aniversari del grup de teatre de Sant Andreu Teatre pels Descosits al Casal de Sant Andreu, ja que alguns dels membres de Generació Fàsmid també hi colaboren, per cert serà gratuït!. A part d'aquesta aparició també tenim un altre lloc segur, serà a Gràcia, a casa d'un dels nostres actors: a casa del Joel! Per tant, la cosa queda així:


- 9 de juny a les 19:30h. Casal Catòlic de Sant Andreu. Gratuït. (C/Pons i Gallarza, 58. Barcelona)

- Divendres 29 de juny a les 20:30h. Pati de casa d'en Joel. Taquilla inversa. (C/Gran de Gràcia, 107, Baixos)

A part, també estem pendents d'actuar en altres llocs, tindreu novetats!



La il·lusió pot ser com les ones, "pot semblar un acte estèril, però és tot un esforç de perseverança." Albert, és a dir, August Strindberg.

Entrades populars d'aquest blog

QUAN ELS PAISATGES DE CARTIER-BRESSON tornen els dimarts de novembre a la Sala Espai Poe(tic) de Gràcia!

QUAN ELS PAISATGES...ja són REALITAT!